jméno Darkon69 IP adresa: 95.103.174.163 Důvod banu:You are banned temporarily. Reason: "uz se nevracej, díky" Try again in 2a 258d 16:23:19 Obhajoba: Ospravedlňujem ,se zato čo so spravil ale už som sa uvedomil.Chcel by som poprosiť o unban aby som mohol komunikovať z guildov. Za unban by som bol veľmi rad. Darkon69
Jméno: AtlasCZ IP: 83.143.240.18 (cyberghost) Důvod: Super :-) Obhajoba: Nechápu za co. Ale je taky možné (protože je to IP cyberghosta) že to není myšleno na mě takže nevím.
Jméno _BuilderGirl_ mám originální účet IP adresa 89.102.89.122 Důvod You are banned permanently. Reason: "Nejsi builder" Obhajoba nevím za co mi byl ban udělen nevidávala jsem se za buildera Děkuji za přečtení mé žádosti
Jméno: Moy001 IP adresa: 82.144.130.229 Duvod banu: Debilni keci Obhajoba: Mám už ho přes rok.. Už v životě na tsku nebudu mluvit sprostě.. Prosím dejte mi unban...
jméno _iProMajky_ IP adresa: //AdminEdit.: IP skryta - vyhledat dle nicku Důvod banu: spam Obhajoba: Dobrý den, dostal jsem ban na vašem ts3 na 3 roky, za spam od Montyho i když sem napsal 2věty a dostal jsem ban omlouvám se, příště se to nebude opakovat
- Nick : OmerlukTV - IP : 213.81.151.1 ale neviem či je dobrá. - Počet dní:365 dní -Dôvod: "reklama" - Dobrý deň chcel by som sa vám ospravedlniť za reklamu na vašom teamspeaku ale bol som donútený urobiť reklamu. Ja sa vám veľmi ospravedlňujem a žiadam vás o UnBan.Ďakujem! - Prajem pekný deň ! - Zdenda - TheFrostySvk
//Zabanován od Ondra852 za reklamu, do 03. 06. 2018
jméno pavlik71 IP adresa: 89.24.198.167 Důvod banu: spam Obhajoba: Ahoj GT omluvám se za spawn spam jsem dostal při nějakém pohadkovem eventu nebo tak něco
a rad bych se tam zas podíval děkuji zaUnBan a ahoj
jméno rexik1234CZ [NoAFK] IP adresa: 78.157.167.81 Důvod banu: Abnormální Demence! Obhajoba: Ahoj, ban jsem dostal za to že jsem se vydával za Montyho00. Bylo mi 8 tudíž to bylo přes 2 rokama (ted mi je 10) Ban jsem dostal právem ale jelikož už se nikdy za Montyho00 vydávat nechci prosil bych o Unban Děkuji S pozdravem , Věrný hráč rexik1234CZ!
Dnes ráno jsem zjistil, že mám temban na TeamSpeaku za "Zneužívání čekárny", jenže já nebyl v čekárně asi týden. Má IP: 2a00:1028:83b0:8de6:2cdf:88dd:56d2:291d. Jmenuji se tam Dino_45. Nechápu proč ho mám, ale potřebuji to vyřešit, protože tam mám na dnes něco domluveného. Předem děkuji.
jméno: DeKoN_CZ IP adresa: 178.21.189.4 Důvod banu: Pouštění hudby ve veřejných místnostech Obhajoba: Dobrý den, mě zajmá proč jsem dostal ban na TSku když jsem měl počítač zabavení kvůli známkám.
Jméno TheDavidCZE IP Adresa : 94.112.229.5 Důvod banu : Kamarád napsal Technikovy že je k*kot atd, Obhajoba : Omlouvám se za mého kamarády i já že sem ho pustil na můj PC že napsal Technikovy že je kok*t a další takové věci,jelikož sem to nenapsal já byl bych rád za unban a už se to nikdy nebude opakovat.
Jméno : Makovnik IP adresa: 80.188.63.5 Důvod banu: Retardace- Veselé Vánoce Obhajoba: Nehodlám se zde obhajovat mám sdílenou IP a byla zabanovaná takže bych chtěl požádát o unban .
Ach jestli tady ještě někdo napíše že neví jak zjístit svou IP Tak normálně to ti Admini mažte SVOU IP ADRESU SI MUZETE ZJÍSTIT NA STRÁNKACH JAKO JSOU :
Jméno : Exxodios IP adresa : 109.81.209.147 (ale poprosil bych o co nejbrzší přijmutí a smazání tohoto Příspěvku) Důvod banu : Reklama Obhajoba : Na team speak serveru jsem nikdy nebyl, tudíž je kravina abych měl Ban. A i kdyby jsem byl (o tom totiž nevím) tak bych se rád omluvil a poprosil o unban.
nick:Lovewolfie_x ip adresa:87.239.57.32 dovod banu: `mrboby´ obhajoba: takže znova mam sdilenou alebo ako to napisat ip takže fakt prosím o vyriešenie a nie zmena mena na ts nepomôže dakujem wolfie
Komentáře
- Greef
IP adresa: 95.103.174.163
Důvod banu:You are banned temporarily. Reason: "uz se nevracej, díky"
Try again in 2a 258d 16:23:19
Obhajoba: Ospravedlňujem ,se zato čo so spravil ale už som sa uvedomil.Chcel by som poprosiť o unban aby som mohol komunikovať z guildov. Za unban by som bol veľmi rad.
Darkon69
IP: 83.143.240.18 (cyberghost)
Důvod: Super :-)
Obhajoba: Nechápu za co. Ale je taky možné (protože je to IP cyberghosta) že to není myšleno na mě takže nevím.
IP adresa 89.102.89.122
Důvod You are banned permanently. Reason: "Nejsi builder"
Obhajoba nevím za co mi byl ban udělen nevidávala jsem se za buildera
Děkuji za přečtení mé žádosti
IP adresa: 82.144.130.229
Duvod banu: Debilni keci
Obhajoba: Mám už ho přes rok.. Už v životě na tsku nebudu mluvit sprostě.. Prosím dejte mi unban...
IP adresa: //AdminEdit.: IP skryta
Důvod banu: "Troll"
Obhajoba: Omlouvám, se používat clowfish už nebudu, mrzí mě to..
//Ban pravděpodobně již expiroval
213.215.108.163
Dôvod:neslušný nick
mrzí ma to..už sa to opakovať nebude
//Perma, banováno Rosinkou
IP adresa: //AdminEdit.: IP skryta - vyhledat dle nicku
Důvod banu: spam
Obhajoba: Dobrý den, dostal jsem ban na vašem ts3 na 3 roky, za spam od Montyho i když sem napsal 2věty a dostal jsem ban omlouvám se, příště se to nebude opakovat
//Banován Montym70 za spam, expirace 25. 12. 2019
jméno pavlik71
IP adresa: //AdminEdit - IP skryta
Obhajoba: Omlouvám, se GT
//Zabanován od Dakada na permu za spam.. Nedostatečné vyjádření, žádost zamítnuta, IP skryta.
- IP : 213.81.151.1 ale neviem či je dobrá.
- Počet dní:365 dní
-Dôvod: "reklama"
- Dobrý deň chcel by som sa vám ospravedlniť za reklamu na vašom teamspeaku ale bol som donútený urobiť reklamu. Ja sa vám veľmi ospravedlňujem a žiadam vás o UnBan.Ďakujem!
- Prajem pekný deň !
- Zdenda - TheFrostySvk
//Zabanován od Ondra852 za reklamu, do 03. 06. 2018
jméno pavlik71
IP adresa: 89.24.198.167
Obhajoba: Ahoj GT omluvám se za spawn spam jsem dostal při nějakém pohadkovem eventu nebo tak něco
a rad bych se tam zas podíval děkuji zaUnBan a ahoj
//Zabanován od Dakada na permu za spam
"Tak dostal som ten UnBan a keď nie prečo ?"
Ip adresa: 194.1.157.126
Duvod banu: otravovani
Obhajoba: Omlouvám se za otravovaní, už se to nebude opakovat. Je mi to lúto
IP adress: 62.169.177.4
Duvod banu: "Já te varoval"
Obhajoba: Ospravedlnujem sa ze som provokoval.
IP adresa: 78.157.167.81
Důvod banu: Abnormální Demence!
Obhajoba: Ahoj, ban jsem dostal za to že jsem se vydával za Montyho00. Bylo mi 8 tudíž to bylo přes 2 rokama (ted mi je 10) Ban jsem dostal právem ale jelikož už se nikdy za Montyho00 vydávat nechci prosil bych o Unban
Děkuji
S pozdravem ,
Věrný hráč rexik1234CZ!
//Banováno Montym00
IP adresu : nedám bojím se,že ju zneužijete
Dôvod banu:Troll
Obhajoba:Ospravedlnujem sa za moj troll a už som sa poučil mrzí ma to
Nechápu proč ho mám, ale potřebuji to vyřešit, protože tam mám na dnes něco domluveného. Předem děkuji.
IP adresa: Já nevim jak to zjistit
Důvod banu: clovek co si u nas nezaslouzi byt
Obhajoba: Já chci unban prosím. Omlouvám se
@Gabos18 Tvoju IP adresu môžeš zistiť na tejto stránke: https://www.whatismyip.com/
- S pozdravom, BramboraSK
IP adresa: 178.21.189.4
Důvod banu: Pouštění hudby ve veřejných místnostech
Obhajoba: Dobrý den, mě zajmá proč jsem dostal ban na TSku když jsem měl počítač zabavení kvůli známkám.
IP Adresa : 94.112.229.5
Důvod banu : Kamarád napsal Technikovy že je k*kot atd,
Obhajoba : Omlouvám se za mého kamarády i já že sem ho pustil na můj PC že napsal Technikovy že je kok*t a další takové věci,jelikož sem to nenapsal já byl bych rád za unban a už se to nikdy nebude opakovat.
IP adresa: 80.188.63.5
Důvod banu: Retardace- Veselé Vánoce
Obhajoba: Nehodlám se zde obhajovat mám sdílenou IP a byla zabanovaná takže bych chtěl požádát o unban .
https://geoiptool.com/en/?ip=2a00:1028:83b0:8de6:2cdf:88dd:56d2:291d
SVOU IP ADRESU SI MUZETE ZJÍSTIT NA STRÁNKACH JAKO JSOU :
ZDE
ZDE
ZDE
ZDE
NEMÁTE ZACO!
IP adresa : 109.81.209.147 (ale poprosil bych o co nejbrzší přijmutí a smazání tohoto Příspěvku)
Důvod banu : Reklama
Obhajoba : Na team speak serveru jsem nikdy nebyl, tudíž je kravina abych měl Ban. A i kdyby jsem byl (o tom totiž nevím) tak bych se rád omluvil a poprosil o unban.
Děkuji
IP adresa: 109.105.39.50
Důvod banu: Nevím důvod banu... stáhla jsem si ts3 zadala IP GameTeamu a měla jsem ban
Obhajoba: ...:d
ip adresa:87.239.57.32
dovod banu: `mrboby´
obhajoba: takže znova mam sdilenou alebo ako to napisat ip takže fakt prosím o vyriešenie a nie zmena mena na ts nepomôže dakujem wolfie