Nový systém HS - sdělte mi svůj názor.
Moderátor fóra
Ahoj.
Chci znát váš názor na následující plánovanou úpravu HS.
Varianta 1)
Z HS úplně odebereme minihry a budeme se věnovat pouze survival serverům.
Varianta 2)
Na HS budou i minihry, ale majitel by si je nemohl upravovat, až na stavění aren.
Chci znát váš názor na následující plánovanou úpravu HS.
Varianta 1)
Z HS úplně odebereme minihry a budeme se věnovat pouze survival serverům.
Varianta 2)
Na HS budou i minihry, ale majitel by si je nemohl upravovat, až na stavění aren.
Nemělo by to ani přídavné pluginy a nedělali by se pro to aktualizace.
Důvod?
Umožnilo by mi to se více věnovat Survival HS a nemusel bych každý nově přidaný plugin testovat jestli to neudělá bordel na minihře, což by obrovsky urychlilo přidávání novinek na HS
Obě varianty mají ale své úskalí a to sice to, že bude kompletně předělán systém permissí což v důsledku bude znamenat, že současné HS buď zůstanou ve stavu v jakém jsou nyní, nebo si je majitelé budou muset po přechodu na nový systém reinstalovat, což pro ně bude znamenat novou mapu a nové nastavení HS.
Expirace, váha pluginů a nonstop serveru zůstanou, vše ostatní bude jako na novém serveru.
Dle mého názoru se jedná o krok správným směrem a to i přesto, že to pro několik HS bude znamenat WIPE.
Jaký na to máte názor vy?
PS:
Možná by tu byla i možnost přenést na nové HS mapu.
Důvod?
Umožnilo by mi to se více věnovat Survival HS a nemusel bych každý nově přidaný plugin testovat jestli to neudělá bordel na minihře, což by obrovsky urychlilo přidávání novinek na HS
Obě varianty mají ale své úskalí a to sice to, že bude kompletně předělán systém permissí což v důsledku bude znamenat, že současné HS buď zůstanou ve stavu v jakém jsou nyní, nebo si je majitelé budou muset po přechodu na nový systém reinstalovat, což pro ně bude znamenat novou mapu a nové nastavení HS.
Expirace, váha pluginů a nonstop serveru zůstanou, vše ostatní bude jako na novém serveru.
Dle mého názoru se jedná o krok správným směrem a to i přesto, že to pro několik HS bude znamenat WIPE.
Jaký na to máte názor vy?
PS:
Možná by tu byla i možnost přenést na nové HS mapu.
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
súhlasím s 1. Variantov, je to super nápad.
-Peyo
Monty70 mne se tvoj napad pekne pači .
{ Varianta 1) }
Toto sa mi pači lebo viac ako 75% hs ma Survival klasik a na inych sa neda ani hrať
A kedže by bola nova mapa ohladom hs .
Ja stebov súhlasim bolo by to lepšie pre nás i pre teba .
/ Skratil som to čo netrebalo
-vladko3
aj ja súhlasím s variantou 1. Minihry sa aj tak na HS ani moc nehrajú.
- S pozdravom, BramboraSK
Súhlasím z variantou 1. Pretože kdo si bude chcieť zahrať minihry môže si ich zahrať na gT portálu aj tak majú tam minihru na Hskach hideandseek a k štart arény je potreba min 2 hráčov vetsinou sa ti hráči nenájdu a každý sa tam pripojí zistí že arena potrebuje viac ako 2 hráčov a tak sa odpojí no survival môže hrať aj 1 online hráč.
Za mňa varianta č.1
S pozdravom,
stark501
Salex
-Taková drobnost, která ti hodně ulehčí práci je podle mě dobrá věc. Děkuji za nápad Monty
-Fizzy
A s 2. variantou...- No spíše ne, znám HSka co mají sestrojené minihry, ale komu se chce čekat až se naplní těch 20 slotů, aby se mohlo hrát, protože např.: v 5 lidech to je o ničem.
Nerozumím ti
Chce aby to zůstalo jak teď jenom byste měli přidávat více miniher..
Děkuji za překlad
Plně souhlasím s "Varianta 1)"
-Pentz
přikláním se k variantě - 1.
-Anička