Bug
Dobrý den,
dnes jsem si normálně otevřel Ender Chest a mě jsem v ní spawnery bořka BB měniče biomu. Otevřel jsem jí asi kolem 10:58 a měl jsem tam normálně všechny itemy, otevřu jí ted v 12:20 a EC prázdná... prosím o opravu, už jsem kvůli lagum co byly na SB přišel o spouty věcí a nepotřebuji přijít o další..
Moc děkuji
Přeji krásný zbytek dne #nwmcz
//Edit Ostrov jsem nesmazal jediné co jsem provedl pomocí commandu bylo když mě @Lovewolfie_x přidala na is a já pak dal /is leave, aby mě nemusela vyhazovat... už jsem přišel před 5 dny kvůli lagům na SB o spousty věcí a tím i o spousty kre tak prosím o vyřešení
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
@pokornamana Píšeš, že se ti stalo to stejné... a dnes (tj 11.5.) ale dle logů nikde nevidím, že bys napsala příkaz /SB leave...
Dodej čas, aspoň přibližně, kdy sis zakoupila, a kdy si zjistila, že je nemáš...
Důkaz a čas koupi emerald bloků:
[17:07:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [93] [VIP] pokornamana: hbtygrikCZ jak jsem koupila ty eme. bl. tak mi všech 36 staků zmizelo
Už jiného jsem nenašla... Děkuji, za řešení problému (snad tyto informace postačí).
-pokornamana
Stačí upozornit člena AT přes soukromé zprávy, nebo založit vlastní diskuzi - oživování starých topiců nikoli. Podívám se, zda-li jsou lagy opravdu na straně serveru a případně se je pokusíme vyřešit. Díky